Stichting
Stichting Pergamijn


Watersley
pergamijn.org

LEVEN DOEN WE SAMEN

Ben jij iemand met een verstandelijke handicap? En op zoek naar iemand die jou ergens mee kan helpen? Dan ben je bij Pepijn en Paulus op een prima plek beland. Wij zijn er namelijk speciaal voor jou. En we doen er alles aan om jouw wensen te vervullen.
Of wil je vrijwilligerswerk doen in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap? Dan ben jij ook aan het goede adres bij ons. We kunnen je hulp en inzet, je frisse kijk op de zaken heel goed gebruiken.
Student, en interesse in een stageplaats of praktijkopleiding binnen onze instelling? Dat kan! Graag zelfs; we heten je van harte welkom. In onze rubriek opleidingen vind je alvast wat informatie. En mocht je al aan solliciteren toe zijn, kijk dan eens bij onze vacatures.

Als toekomstige medewerker van Pepijn en Paulus heb je misschien behoefte aan extra informatie. Bijvoorbeeld over de cao, ons sociaal beleid of de personeelsvereniging. Ook dat is op deze website te vinden.
Aarzel niet om persoonlijk contact met ons op te nemen, per e-mail of telefonisch. We doen er alles aan om jullie vragen te beantwoorden. Want leven, dat doen we immers samen!